Què estic escoltant? #3

Amazônia és la banda sonora que ha compost Jean-Michelle Jarre per l'exhibició immersiva de Sebastião Salgado. Salgado ha viatjat durant sis anys per l'amazona brasilera recollint més de dues-centes fotografies. La música de Jean-Michelle Jarre l'acompanya amb una barreja d'electrònica, instruments orquestrals i sons de l'arxiu del Ethnography Museum of Geneva.

My Favorite Things és possiblement un dels temes més coneguts de John Coltrane. El va tocar al llarg de la seva carrera artística i amb el pas del temps va anar fent-lo més i més llarg, fins al punt que aquesta versió que va tocar a un concert del Japó va durar pràcticament una hora.

Promises està rebent molt bona crítica de la premsa especialitzada i amb raó. Es tracta d'una col·laboració de Floating Points amb el gran saxofonista Pharoah Sanders i la London Symphony Orchestra.

Aquests darrers dies he estat completament enganxat a Radioooo. Una mena de ràdio en streaming que permet escoltar música per país i dècada. He estat gaudint molt especialment amb la música d'Indonèsia dels '70. M'ha semblat una manera genial per descobrir nous grups i sortir de la bombolla de recomanacions d'altres plataformes com Youtube o Spotify.