Blogs en català

Fa unes setmanes vaig demanar per Mastodont i per Twitter recomanacions de blogs en català i tot i que en van sortir menys dels que esperava, són tots força interessants i he decidit compartir-los aquí també per donar-los visibilitat.

El primer que vull comentar és el blog de l'Emergència mèdica al Pirineu. Mira, per un hipocondríac com jo no sembla un blog molt seductor i era una mica reticent a entrar-hi, però he de dir que m'ha sorprès molt. El blog de l'Emergència mèdica al Pirineu està escrit de forma rigorosa, amb extensos articles i enllaços de referència per poder aprofundir en cada tema. Per cert, si ets més d'escoltar que de llegir estàs de sort, també publiquen el podcast d'urgències i emergències en català.

El blog del Daniel Gil m'agrada llegir-lo als matins mentre em prenc un cafè, hi escriu alguns dels articles que publica a altres mitjans com Tarragona Digital o la Marfanta. Però el que segurament em resulta més interessant són els microrelats que també hi escriu. És un blog bastant actiu i cada poques setmanes hi ha articles nous per llegir.

Tens un racó dalt del món és el blog de l'escriptor Jesús M. Tibau, i tal com ho explica ell mateix, hi escriu comentaris de llibres, desdefinicions, jocs literaris, nanocontes, lectures, emocions i reflexions més o menys improvisades. Aquest és un altre blog bastant actiu, Jesús hi publica bastant sovint.

Moixa Mental és un col·lectiu d'acció creativa i la seva descripció és tot una declaració d'intencions. Una publicació irreverent, còmica, cínica, estúpida, punkarra i plena dels temes que ens interessen i ens agraden (i qualque imatge d'un penis de goma –o no). Els relats que s'hi publiquen són certament irreverents i còmics, totalment creatius.

#enllaços