ESCRIU

Qui som

Sobre escriu.cat

Aquest espai és una iniciativa personal que neix del rebuig cap a l'actual estat de la WWW, on els humans importem cada cop menys i les grans corporacions comercialitzen amb la nostra informació privada de la qual obtenen grans beneficis.

He creat el meu blog tenint en compte els principis de la IndieWeb, en català perquè és la meva llengua i perquè com a llengua minoritària crec que no està suficientment representada a la web. També he tingut en compte la privacitat, aquest web no fa servir cookies de seguiment ni banners publicitaris.

Porta Oberta

Després de posar en marxa el meu blog, he decidit deixar la porta oberta perquè tot aquell que vulgui crear el seu ho pugui fer aquí sense necessitar grans coneixements informàtics.

Seguint també els principis de la IndieWeb, l'email és opcional en registrar-se, i les dades es poden exportar en qualsevol moment per fer-ne una còpia de seguretat o per dur-les a una altra plataforma.

Costs

Avui dia el cost de mantenir aquest web és del voltant dels 100 € anuals. Aquests diners surten de la meva butxaca, no hi ha patrocinadors.

A part dels diners també li dedico algunes hores per mantenir el servei funcionant, instal·lar i actualitzar el software, traduir-lo al català allí on fa falta i per fer còpies de seguretat entre altres coses.

Software

Aquest web funciona amb el software WriteFreely a través d'un servidor Nginx i amb base de dades Mysql.

He traduït la instància de Writefreely al català modificant tant les plantilles HTML com alguns textos directament al codi font en llenguatge Go.

Contacta

La millor forma de contactar amb mi és via email a info@escriu.cat. També ho pots fer via Twitter @EscriuCat.